
From: Spencer, Eric H. <espencer@swlaw.com> 

Date: Sunday, July 14, 2019 

Subject: Question re proposed amended R2-20-104(E) 

To: "michael.becker@azcleanelections.gov" <michael.becker@azcleanelections.gov>, 

"thomas.collins@azcleanelections.gov" <thomas.collins@azcleanelections.gov> 

 

Hi Mike and Tom, 

  

Quick question for you about the highlighted phase below.  Is 16-941(A)(1) really an 

expenditure limitation?   It reads more like a provision governing how contributions may be 

accepted (a “contribution limitation” of sorts), but I’m not seeing the expenditure limitation 

part.  Can you all help me out?   Thanks! 

  

Take care, Eric 

  

  

R2-20-104. Certification as a Participating Candidate  
 

E. Loans. A participating candidate may accept an individual contribution as a loan or 
may loan his or her campaign committee personal monies during the exploratory and 
qualifying periods only. The total sum of the contributions received  shall not exceed the 
expenditure limits set forth in A.R.S. § 16-941(A)(1). Personal funds and loans shall not 

exceed the expenditure limits set forth in A.R.S. § 16-941(A)(2).  . If the loan is to be 
repaid, the loans shall be repaid promptly upon receipt of Clean Elections funds if the 
participating candidate qualifies for Clean Elections funding. Loans from a financial 
institution or bank, to a candidate used for the purpose of influencing that candidate’s 
election shall be considered personal monies and shall not exceed the personal monies 
expenditure limits set forth in A.R.S. § 16-941(A)(2). 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

ITEM IV – PUBLIC COMMENT 
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